Sommaröppet på Hembygdsgården

Hembygdsgården med Skolsal, Borstmuseum, och

Alma Trapps Diverse håller öppet:

Lördagar

den 2, 16 och 30 juli

13.00-16.00.

Entré/guidning 50:-/vuxen

Välkommen

Besöksadress:

Stationsvägen 6, Onslunda

Bokning av tid för besök görs via

info@onslundahembygdsforening.se

eller telefon 0417-30060

Skördetid på Österlen

17 september - 9 oktober

Hösten är en fantastisk tid på Österlen. Under många år har vi firat med äpplet i fokus. Sedan 2021 gör vi det tillsammans för att visa den mångfald som finns på Österlen, och vi bjuder in både till skörden, maten, kulturen och hantverket. Medlemmar från nätverken bjuder tillsammans in till olika evenemang och erbjudande under perioden 17 september - 9 oktober 2022.

Vi gör det under namnet Skördetid på Österlen och inleder med en gemensam invigning den 17 september.

Lördag den 17 september blir det invigning av Skördetid på Österlen under Sillens Dag i Simrishamn.

Othinslunda Hembygdsförening finns på plats

tillsammans med övriga medlemmar i Genväg Österlen

Programmet för årets evenemang under Skördetid på Österlen kan laddas ner från skordetidosterlen.se

Skördetid på Österlen är en växande ideell paraplyorganisation på Österlen bestående av nätverken Matrundan på Österlen, Österlen Syd, Se Österlen, Genväg Österlen, Äppelmarknaden i kivik, REKO-ringen, köpmannaföreningen i Simrishamn, Kiviks musteri och Kiviks Turism