Medlemsaktiviteter

För dig som vill hjälpa till finns många spännande uppgifter. Styrelse-arbetet är naturligt- vis viktigt, men man behöver inte alls sitta med där för att kunna göra en väsentlig insats.
Flera medlemmar har under våren 2016 generöst medverkat till att kalka och tjära bo- ningshuset, bytt ut fönster, etc. Vi hoppas kunna reparera verandan hjälpligt och trädgår- den behöver allt stöd den kan få.
Så har även skett under våren 2017 då medlemmar hjälp till med utemiljön.

Om du är intresserad av att ibland ställa upp som guide, sköta affären eller vill vara kursledare,kan du höra av dig till Karin Blomqvist eller Gertrud Sahlin, så ska vi ordna en introduktion.
MEDLEMSKVÄLLAR I
OTHINSLUNDA HEMBYGDSFÖRENING
.
Kvällsöppet för medlemmar första onsdagen i månaden.
et för medlemmar!

Eftersom vi inte har personal på hembygdsgården längre behöver vi hjälp med något.
T.ex städa och feja, gräva och klippa eller sätta en borste.
Du är även välkommen att bara prata och fika!!
Du får en första tjing att se utställningen för 2018 som är "Folktro och skrock".
Vi bjuder på fika!

Välkomna