Medlemsaktiviteter

För dig som vill hjälpa till finns många spännande uppgifter. Styrelse-arbetet är naturligt- vis viktigt, men man behöver inte alls sitta med där för att kunna göra en väsentlig insats.
Flera medlemmar har under våren 2016 generöst medverkat till att kalka och tjära bo- ningshuset, bytt ut fönster, etc. Vi hoppas kunna reparera verandan hjälpligt och trädgår- den behöver allt stöd den kan få.
Så har även skett under våren 2017 då medlemmar hjälp till med utemiljön.

Om du är intresserad av att ibland ställa upp som guide, sköta affären eller vill vara kursledare,kan du höra av dig till Karin Blomqvist eller Gertrud Sahlin, så ska vi ordna en introduktion.

Fredagen den 25 augusti kl 19.oo är det kräftskiva på hembygdsgården tillsammans med byalaget. Var och en tar med sig att äta och dricka. Anmälan till respektive ordförande senast den 21 augusti.

Onsdagen den 6 september städdag på Hembygdsgården. All hjälp är behövlig.
Övriga Städdagar. Klicka här