Medlemsaktiviteter

För dig som vill hjälpa till finns många spännande uppgifter. Styrelsearbetet är naturligt- vis viktigt, men man behöver inte alls sitta med där för att kunna göra en väsentlig insats.
Flera medlemmar har under 2018 generöst medverkat till att få toaletter och nödutgång mm iordningställda. Vi hoppas kunna reparera verandan hjälpligt och trädgården behöver allt stöd den kan få.

Om du är intresserad av att ibland ställa upp som guide, sköta affären eller vill vara kursledare,kan du höra av dig till Karin Blomqvist eller Gertrud Sahlin, så ska vi ordna en introduktion.
MEDLEMSKVÄLLAR
med mera.
8 maj klockan 19.00 på Onslunda Hembygdsgård.
Det blir invigning av det uppfräschade borstmuséet och det nya fikarummet.
Som vanligt bjuder vi på fikat.
Vi tar gärna emot kaffekoppar, tefat, assietter, glas, brickor och vita dukar till midsommarfirandet, som ni kan tänka er att skänka till föreningen. Går även bra med udda porslin.

Medlemsmöte första helgfria onsdagen i månaden.
3:je april, 8:de maj, 7:de augusti och 4:de september.
Vi bjuder på fika.

6:e juni Nationaldagsfirandet i Tomelilla.

20:de juni kl 19.oo samlas vi och klär midsommarstången. Medtag mat/fika för gemensam förtäring.

21:e juni kl 13.15 reser vid midsommarstången därefter dans och kaffeservering. Båda dagarna tillsammans med Byalaget, Pro och OIF.

Kräftskiva med Byalaget den 23:dje augusti.

Othinslunda Hembygdsförening