Medlemsaktiviteter

För dig som vill hjälpa till finns många spännande uppgifter. Styrelse-arbetet är naturligt- vis viktigt, men man behöver inte alls sitta med där för att kunna göra en väsentlig insats.
Flera medlemmar har under våren 2016 generöst medverkat till att kalka och tjära bo- ningshuset, bytt ut fönster, etc. Vi hoppas kunna reparera verandan hjälpligt och trädgår- den behöver allt stöd den kan få.
Så har även skett under våren 2017 då medlemmar hjälp till med utemiljön.

Om du är intresserad av att ibland ställa upp som guide, sköta affären eller vill vara kursledare,kan du höra av dig till Karin Blomqvist eller Gertrud Sahlin, så ska vi ordna en introduktion.
MEDLEMSKVÄLLAR I
OTHINSLUNDA HEMBYGDSFÖRENING
.
Glöm ej våra medlemskvällar första onsdagen i månaden!

Vi startar den 4:de april klockan 19.00-21.00 på Hembygdsgården och fortsätter sedan den 2:re maj, 1:e augusti, 5:te september och sista gången den 3:je oktober.

Vi i styrelsen berättar lite om vad som händer på hembygdsgården och borstmuséet i år och vill gärna ha in synpunkter och idéer från våra medlemmar.
Förslag till öppettider och annat som rör vår hembygdsgård.

Om någon vill hjälpa till att sätta borstar på kvällen är det välkommet!

Vi bjuder på fika.

Välkomna