till medlemmarna

Senaste nytt:

Lite medlemsinfo från Othinslunda. Hembygdsförening efter en sommar som inte varit lik någon annan sommar.
Hos hembygdsföreningen liksom hos andra föreningar har ju det mesta varit inställt. Vi hade sju bussar genom Temaresor samt två andra guidade turer bokade under vår-sommar som blev inställda. Liksom kurser i borstbindning.
Midsommarfirandet blev att vi reste midsommarstången och sen var det fritt om det var någon som ville komma. Det var några familjer som kom och dansade!
Vi försökte att ha öppet söndagar under juli månad och hade ett femtiotal besökande då. Vi har även haft gäster som ringt och bokat in besök, och det har vi gärna ställt upp på.
Lite förbättringar i boningshuset har också kunnat genomföras under vår-sommar.
Vår hemsida är under omarbetning och kommer sen att kunna ses i mobil, platta och PC. Vi finns också på Facebook.
Under höst-vinter har vi Inplanerat att starta terminskurserna. Måndagskursen startar den 14 september och onsdagsgruppen den 23 september.
Tack för att ni håller i och håller ut som medlemmar i föreningen!
Othinslunda Hembygdsförening

Stadgar GDPR Efterlysningar Tidsmaskinen Årsmöteshandlingar 2020